Week 4 – Hoe loop jij in de regen?

We zitten al weer twee maanden in de Coronatijd. Een tijd waarin onze vrijheid buiten huis beperkt is. In het begin zet een ieder de schouders eronder. Zo werden er onze huizen aangenaam gemaakt om in te vertoeven. Vonden gezinnen een weg in de taken die er lagen als een weg om de harmonie in huis te bewaren. De veranderingen zullen best wat teleurstellingen teweeg hebben gebracht. Dat is dan ook het thema dit keer.

Hoe ga je om met teleurstellingen? Wat doet het met je lijf en met je gedachten en gemoedstoestand? Een onderzoek waard. Dat gaan we dan ook doen in deze tekenopdracht. Daarin wordt een tekening opgebouwd. Ik heb voor een tekenstijl gekozen, die een ieder kan toepassen. Hoe de tekening uitpakt is natuurlijk heel persoonlijk en uniek. Want zoals ik het getekend heb is niet om te kopiëren, maar om geïnspireerd te worden om zelf ermee aan de gang te gaan.

Bekijk dit filmpje waarin de tekening wordt opgebouwd.

Heb jij een paraplu getekend? Dan kan dat in Tekentaal betekenen dat je jezelf indirect beschermd tegen directe informatie of tegenslagen.

Vul daarna de vragen in om meer te weten te komen over wat de tekening je te zeggen heeft.

Tekeningen die je maakt zijn heel persoonlijk en moment gebonden. Mocht je willen weten wat de tekentaal in jouw tekening zegt. Stuur dan een foto van de tekening naar rianke@inner-image.nl samen met antwoorden op de vragen die erbij horen. Bij ontvangst bekijk ik jouw tekening en kan ik aan de hand van specifieke vragen je meer inzicht verschaffen.

Vragen:

  • Hoe heb je de tekening stap voor stap opgebouwd?
  • Hoe groot zijn jouw regendruppels?
  • Wat voor omgeving is er in je tekening?

Deze gratis cursus wordt u aangeboden door Rianke de Regt van Inner-Image.nl