Week 2 – Krabbel je krachtig

Om je kracht te ontdekken, is het handig om te weten hoe krachtig je bent. Hoe zet je jezelf elke dag weer neer?  Heb je kracht genoeg of kun je nog wat kracht gebruiken? Weet jij hoe krachtig je bent in deze corona periode? Laat je kracht maar zien in een krabbel of door een lijn neer te zetten op papier! Het papier is een werkveld. Hoe je dat doet, kun je zien in het filmpje.

Hierboven zie je het eindresultaat van mijn krabbel.

De tekening kan ik als tekentherapeut lezen door middel van tekentaal. Een taal die ik geleerd heb als therapeut. Hoe ik de ruimte op het vel benut heb, kan me al iets vertellen. In het filmpje zag je hoe ik bij het tekenen van de lijn alle kanten op ging. Dit kan betekenen, dat ik in mijn kracht sta wanneer ik alle kanten om mij heen aftast. Ik gebruik in dit filmpje voornamelijk het midden van het papier. Ik had ook meer ruimte kunnen benutten, er is tenslotte nog ruimte over op papier. Wanneer ik de krabbel meerdere keren over teken, dan kan ik mezelf meer in mijn kracht zetten. Op een nieuw vel papier kan ik mezelf uitdagen de gehele ruimte te gebruiken, zonder van mijn papier af te gaan.

Wil jij ook weten wat jouw krabbel jou te zeggen heeft? Dat kan ik je vertellen, door de tekening naar mij te mailen op rianke@inner-image.nl. Ik zal je gerichte vragen geven over de tekening. Als je daarover nadenkt, kan dat je nieuwe inzichten geven. 

Deze gratis cursus wordt u aangeboden door Rianke de Regt van Inner-Image.nl.