Holistisch

Alles is energie. Jijzelf, anderen en alles om jou heen. Als je op deze manier kijkt, zie je dat alles met elkaar verbonden is. Ook jouw lichaam en geest.

Holistische therapeuten werken vanuit deze visie: alles is één. Heb jij bijvoorbeeld een bepaalde gedachte? Dan heeft dat invloed op jouw geest en jouw lichaam. En als je naar een groter geheel kijkt: ook op de wereld om jouw heen.

Ondernemers uit Arnhem en omgeving die jou middels een holistische zienswijze kunnen helpen bieden je hier gratis cursussen aan waarmee je thuis mee aan de slag kunt.

Wil je dieper op een cursus in gaan? Neem dan gerust contact op met degene die bij jou past.


Kom in balans met de 7 chakra’s door positieve gedachten

Weet je hoeveel invloed je gedachten hebben? In deze cursus leer je de basis over de 7 chakra’s en hoe je positieve affirmaties, geluid en edelstenen kunt gebruiken om je chakra’s in balans te laten komen.


Meer Ease, Joy, Glory & Magic

Hoe zou het zijn om juist in deze tijd te gaan kiezen voor meer Gemak, Vreugde & Overvloed?  En om met meer gemak om te gaan met hoog gevoeligheid? Wekelijks één of meer praktische tools, inspiratie of energetische activaties die voor jou meer keuze,  bewustzijn & energetische opschoning gaan creëren.