Week 3 – Met de energie mee gaan; Wat is licht voor jou?

Had voor week 3 iets heel anders in mijn hoofd om aan te leveren. En mijn hoofd gezien, zou ik dit ook “moeten” doen.  Ik ervaar dit als zwaar…als tegen de stroom inzwemmen.

Ik kies ervoor om meer vanuit het NU en vanuit mijn hart te leven, en zo ook met de energie mee te gaan; Ik ervaar dit als licht en het maakt mij blij.

Wat is er nog meer mogelijk, voorbij aan moeten…?  En wat is voor nu de grootste bijdrage? Wat voelt licht om te delen, op dit moment?

De frequenties op aarde zijn in een razend tempo aan het verhogen.  (Schumann resonantie). Zoals ik het zie ( mijn waarheid, die zeker niet de jouwe hoeft te zijn) zitten we in de overgang van 3D naar 5D , en soms zitten we zelfs al in hogere dimensies.

Hierdoor gebeurt er veel, veel ouds komt naar boven, klaar om losgelaten te worden. Het fysieke lichaam is altijd trager dan de energetische lichamen.

Waar ik voorheen altijd met gemak in slaap kon komen, lig ik nu regelmatig tot diep in de nacht wakker en ontvang vele downloads zoals ik het ervaar.

Hierin kies ik ervoor om in overgave te gaan, en ervan te genieten : al zijn hierin sommige hulpmiddelen van harte welkom.

Lig jij ook weleens wakker in bed?

Deze prachtige muziek wil ik graag met jullie delen, tevens een boost voor jouw immuunsysteem :

Waar kies jij nog vanuit moeten? Is dit  voor nu nog steeds de grootste bijdrage?

Waar mag jij nog liever voor jouzelf zijn?  En wat kun je doen zijn en KIEZEN om met nog meer gemak en plezier nog liever voor jouzelf te zijn….?

Deze mini cursus wordt je aangeboden door Marloes Valkering van www.bewust-geluk.nl​.